30 April 2010 - Ingen höjdare ...!

Datum: 2010-04-30
Tid: 22:16:31
Hejsan!

Våra fina döttrar sover så gott nu. Jag börjar bli lite små hungrig, Funderar på om jag skall gå och ta en pan pizza elr 2 hehe :).
När jag har ätit funderar jag på att gå och lägga mig då jag börjar bli lite små trött och det händer inte så mkt mer på denna adressen ändå.

Vi gick aldrig ner och kollade på elden då vi inte kände att vi kunde lita på vädret och sen så var det ju inte säkert att dom hade fått igång elden med tanke på att det regnat hela dagen och virket säkerligen är/var fuktigt hehe.

Så här har vi suttit hemma och deggat. Kollade på Talang 2010. Sen så ville Sofia gå och lägga sig vilket hon gjorde. Och för en halvtimme sedan somnade blomman.

Detta har deffenitivt varit den tråkigaste valborg i mitt liv. Men men, Det kommer fler säger dom hehe.

Nej, Ni som har en trevlig valborg får fortsätta med det, Nu skall jag äta och sen gå och nanna kudden :)

Ciao ciao.

30 April 2010 - Filmer <3

Datum: 2010-04-30
Tid: 17:49:06
Hejsan!

snart dax att hoppa i duschen känner jag, Sen göra sig iordning för att se hur kvällen urartar sig hehe :P

Tänkte ju som sagt vi skulle gå ner och kolla på majbålet, Men vi får se hur det blir med det. Det har ju regnat i stort sett hela dagen och skall det regna mer ikväll så ligger det inte i våra intressen att gå ner och ställa oss och glo på lite eld med 2 ungar i ösregn :(

Spelade in när Amanda för ngn dag sedan dansade runt och snurrade runt på vår baksida här hemma, Hon snurrade så mkt att hon blev yr och trillade omkull här hemma :P



Det ser verkligen super mega roligt ut :P

Nej gott folk. Ni får ha en fortsatt trevlig valborg... :)!

Ciao ciao.

30 April 2010 - Valborg & Vecka 21

Datum: 2010-04-30
Tid: 11:22:53
Hejsan!

Idag gick jag upp relativit tidigt för att vara jag. Ja det har jag gjort nu den senaste veckan då jag inte kunnat sova på morronen, Sen så har jag ju haft en liten prinsessa som vaknat tidigt och en liten prins i magen som även han vaknat tidigt och väkt mig med sina sparkar och rörelser hihii :P

Idag är det den siste April, Vilket innebär valborg och majbål... Ja vädret är ju som det är.
Jag hade planerat denna dagen så bra ju, Men dom planerna rasade för mig imorrse när jag steg upp.
Inte så roligt att gå ner och ställa sig och kolla på ett majbål i ett ösregn med 2 ungar :(
Får helt enkelt vänta och se hur dagen urartar sig om det blir bättre elr inte :)

Sen så vet man ju inte vad sambon har planerat skall hända under dagen/kvällen... Aja får helt enkelt vänta och se :D

Jag är alltid lika sent ute som vanligt med det här med graviditeten :(
I tisdags gick jag in i vecka 21, Vilket innebär att det nu bara är 19 veckor kvar och att jag för varje ny vecka kommer 1 vecka närmare det BF som är utsatt :)

Bebis

Din lilla bebis är nu ungefär 18 cm och väger 300 g. Bebisen tränar sina matsmältningsfunktioner, nu kan man se via ultraljud hur bebisen sväljer fostervatten.

Du

Livmoderns mått kan vara mellan 19 till 22 cm. Normalkurvan för viktökning är 4,5 och 6,5 kg. Det syns nu att du är gravid. Du kan känna att du har ont i bäckenet, det kallas för bäckenuppluckring även kallat foglossning, det är normalt att man får det i femte eller sjätte månaden. När du är gravid samlar du även på dig vatten, så du kan känna dig svullen fram mot eftermiddagen och kvällen.

 

Ja lilla Benjamin vet iaf vad han skall göra för att hålla mig igång om dagarna och för att väcka mig på morronen, För att ett sådant liv som han för där inne är ju inte riktigt klokt hehe :P
Men det är ju bara så otroligt mysigt :)

Och Amanda är ju bara för jäkla gullig och goo. Vi har ju lärt henne att jag har bebis i magen. Så frågar man henne "Amanda, Var är bebisen?", Då går hon rätt bort till mig, Klättrar upp i soffan, Lyfter på min tröja och pekar på magen också säger hon "Bebi" och sen lägger hon ner huvudet på magen med örat ner precis som att hon lyssnar på lilla Benji. Det är verkligen så otroligt gulligt och man ser att hon börjar bli en stor tjej nu. Det är så mkt nytt varje dag. Och bara det att hon förstår att jag har en bebis i magen, Man blir så mäkta förvånad och stolt. Det är så otroligt magiskt :) <3

Nej gott folk, Nu skall jag & prinsessan äta lite, Det börjar bli hungrigt här hemma. Funderar på om jag skall göra mannagrynsgröt elr havregrynnsgröt, Vet inte riktigt vilket som jag och blomman är sugna på mest, Sen blir det en macka till det för prinsessan, Även äppeljuice till henne och mjölk till mig :)

Ciao ciao.

29 April 2010 - Photoshop !

Datum: 2010-04-29
Tid: 20:58:16
Hejsan!

Idag hittade jag en sida där tjejen som har den beskriver hur man gör egna headers till sin blogg i PS.
Det såg verkligen jätte enkelt ut och jag gjorde precis som hon beskrev, Visst fick jag till det men det var svårare än jag trodde. Jag fick till det precis som hon hade beskrivit, Men ni skall inte tro att jag hittade vart man lade in olika dekorer och olika motiv och sådant. Det var verkligen skit svårt.
Jag har blivit nöjd med det jag har åstadkommit ikväll iaf. Men jag pallar inte mer så jag fortsätter på det imorron elr en annan dag :)

Imorron jobbar mannen min bara till 16.00. Sen kommer Sofia på kvällen. Och sen skall vi gå ner och kolla på majbålet :)
Vi hade fått för oss att majbålet var på lördag men fick reda på idag att det är imorron. Tur är ju det för annars hade vi missat det eftersom att vi skall hem till pappa och dom på lördag hihii :)

Sen på söndag så skall Amelie och hennes mamma passa Amanda så vi kan åka till min storebror och hans flickvän och hälsa på och träffa lillprinsen :)
Det skall verkligen bli sjukt roligt. Jag skall pussa på honom, Fota honom och gosa med honom så otroligt mkt. Han kommer vara sönder gosad och sönder pussad när jag e klar med honom hehe :P

Jag har haft ngt skit i min hals på höger sida som har retat mig och rivit sönder halsen på insdan så det gör skit ont när jag hostar och sväljer, Jag vet att jag har fått upp en bit men jag vet inte om jag har fått upp hela :(. Det är riktigt irriterande :(
Men förhoppningsviss så försvinner det väl inom en snarr framtid :D

På menyn till midda idag: Schnitzel, Pommes och bearneisesås :) Det skall bli sjukt mumma :)

Annars har det inte hänt så värst mkt här hemma. Hjärtat kompade idag och slutade klockan 18.00 ist för 20.00, Skönt att ha honom hemma tidigare :) Sen så städade vi och plockade undan.

Nej, Nu skall jag inte sitta här mer och tråka ut er med mitt skrivande hihii :P

Ciao ciao.

081211 - Dagen vår pinsessa tittade ut <3

Datum: 2010-04-29
Tid: 12:13:06
Hejsan!

Jag vet att jag är väldigt sent ute, Men det är ju bara så att varje ny blogg jag har öppnat så har jag alltid lagt ut min förlossningsberättelse med Amanda. Jag vill ha den med för att Amanda är mitt första barn och att ha haft henne i magen och få uppleva en första förlossning det var en otrolig känsla och en otrolig upplevelse. Så därför kommer jag nu att lägga in förlossningsberättelsen här på den nya bloggen hihii :) .


Förlossningsberättelse med Amanda 20081211!

20081208-20081210
Måndagen började med att jag satt hemma, Först satt jag hemma själv och kollade datorn lite och sen kollade jag TV. Efter ett tag kom min älskade vän Amelie =) Vi snackade och hade det riktigt trevligt, Lillpluttan sparkade och levde hejvilt inne i magen. Dagen gick och det blev kväll, Hjärtat kom hem från jobbet och vi åt middag och tittade på film och hade det allmänt mysigt. Tisdagen passerade i ett knyck då jag bara tittade på TV och sov mig igenom nästan hela dagen, Hjärtat slutade 16.00 & var hemma vid 16.15. Vi röjde här hemma och jag hade lite ont i magen och hade en del värkar, Men inget man tänkte på då BF var långt borta ff, Värkarna försvann rätt fort ändå. På onsdagen stacka hjärtat iväg till Jesper och jobbade lite extra, Jag gick till BM vid 09.45 då jag hade tid hos henne vid 10.00. När jag var på väg dit så hade jag lite värkar men dom försvann rätt snabbt dom oxå, Och med tanke på att BF inte skulle vara förrens den 2:e Januari så var det inte direkt ngt man tänkte på. Klockan 11 var jag hemma igen.


20081210
Kl: 11.30 låg jag på soffan hemma i vardagsrummet, Hade inte alls tänkt på att ta hemtelefonen från laddningen den suttit på under natten bort till soffbordet. Smärtan kom vällandes över mig med tysta steg, Jag fick så ont så jag visste inte var jag skulle ta vägen, Jag kunde inte ringa, Inte gå på toa elr ens resa mig upp för att så ont hade jag, Jag låg där och försökte krypa ihop till fosterställning av all smärta, Det ända jag gjorde hela den dagen var att ligga i soffan, Skrika och stor gråta så att tårarna sprutade åt alla håll och kanter. Ont som in i bomben hade jag, & jag hade inte min sambo hemma, Vad skulle jag ta mig till? Där låg jag på soffan och vred och vände på mig och skrek av smärta när Martin kom in genom dörren vid 18.00 på kvällen, Han frågade vad det var och jag sa som det var, Han ringde till BB och dom råde oss att komma in, Vi ringde min storebror som kom och hämtade oss, In kom vi vid 19.00. Fick vårt rum och in kom en jätte trevlig tjej vid namn Carina, Hon kände och klämde lite överallt kändes det som, Hon kollade hur mkt jag var öppen, Och jag var då öppen 1½ cm, Carina skulle oxå komma att visa sig bli min förlöserska. Hon satte EKG och jag bara låg i smärtor. Kunde inte riktigt ligga stil heller, Utan jag vred & vände på mig hela tiden. In kom Carina vid 21.00 tiden och sa "Nu skall ni snart få åka hem" (Kommer dock inte ihåg resten hon sa), Sen så gick hon ut igen. Kom in igen vid 21.30 och sa "Nu skall ni få åka hem, Men antingen så ses vi inatt elr så ses vi imorron bitti", Det ända jag tänkte då var "Glöm det, Det är alldeles för tidigt, Jag har ju inte hunnit känna efter än ju, Amanda skall ju inte föddas förrens den 2:e Januari", Så blev dock inte fallet. Vi kom hem igen så vi var hemma vid 22.00 tiden, Då plockade vi fram lite gottis och läsk och hade en riktigt mysig stund framför TV:n, Jag hade dock fortfarande väldigt ont, Men jag sa till mig själv "Tänker du inte på det Madde så gör det inte lika ont" Vi gick och la oss runt 01.00 tiden.


20081211
Kl: 08.00 på morronen vaknade jag, Vet dock inte vrf men jag bara satte mig rakt upp i sängen, Tittade på klockan och den visade bara 08.00, Vilket resulterade i att jag sa till mig själv "Glöm att jag skall gå upp klockan 08 på morronen, Här skall sovas till åtminstonde klockan 10.00-11.00". Jag la mig ner i sängen igen, La mig i rätt position och somnade om. Kl: 09.00 var det dags igen, Då satte jag mig spik rakt upp i sängen, Behövde gå på toaletten kändes det som, Jag trodde ju att jag var jätte kissig, Då det hade börjat rinna längs insidan av låren, Det ända jag tänkte just då var "Så här kissig har jag aldrig varit förrut", Reste mig ur sängen och började gå mot toan, Då kände jag att det började rinna ännu mer och det bildades små pölar på golvet och jag började små springa till toan, Kom in och han inte mer än få ner trosorna då slemproppen trillade ut och hamnade på golvet precis framför toastolen, Satte mig ner och det bara forsade ur mig, Jag ropade för allt vad min hals och röst orkade "Vattnet har gått, Vattnet har gått" Martin for upp ur sängen och in till mig och jag upprepade samma ord igen "Vattnet har gått". När jag kände att jag var färdig på toa så tog jag på mig nya underkläder gick ut och satte mig vid köksbordet, Det ringdes till KK (BB) och dom frågade om värkarna hade kommit igång, Nej sa vi, Och dom sa "Har inte värkarna kommit igång till lunch får ni komma in så vi får se att det är okej med mamman & barnet" och samtalet tog slut. Hjärtat bredde två mackor till mig och hälde upp ett glas mjölk till mig, Så medans jag satt vid köksbordet och försökte få i mig maten och drickan så irrade hjärtat omkring här hemma och packade väskan, Det ända jag sa var "Glöm inte godiset". Cirka 10 minuter efter att vi lagt på luren till KK (BB) så kom värkarna igång och dom kom tätt och dom gjorde ont som in i fanders, Att klocka dom var det ingen som tänkte på heller. Martin fick fatt i telefonen ringde min storebror på jobbet och det var hans chef som svarade "- Jörgens däck & fälg, Det är Jörgen" "- Hej Jörgen det är Martin, Har du Krille där" Martin flåsade så mkt i luren så Jörgen märkte direkt vad det var, Krille hade precis hällt upp morron kaffet i en mugg till sig då Jörgen ropade "- Krille, Det är Martin", Då ropade Krille bara tillbaka "- E det dagx, Jag kommer med en gång". Och iväg i bilen direkt hem till oss, Kändes som att det bara tog 5 minuter för min storebror att köra från Lund och hem till oss, In med väskan i bilen och bilbarnstolen, Slängde in Martin i baksättet och in med mig där fram och iväg till KK (BB), Kom in vid 10.00, Fick vårt rum och jag fick bytat om till den jätte snygga ("Fula") sjukhusrocken & dom extremt sexiga sjukhus (Tyg) trosorna. Rätt vad det var kom Carina (Från dagen innan) in på rummet och sa "Vad var det jag sa, Det blev på morronen iaf" & så log hon. Hon satte nålen i handen på mig och kollade hur mkt jag var öppen, Jag var då öppen 4cm. Jag låg där i min säng och åmade mig och grät så ont jag hade. Hjärtat kramade min hand och tröstade mig hela tiden :D BM kom in vid 11.30 och kollade mig, Frågade mig om jag inte vill ha ngt för att dämpa smärtan, Jag sa att jag kunde prova lustgasen, Men den tog jag bara ett halvt andetag med sen slängde jag iväg den och sa "Fy f*n vad äklig, Ge mig aldrig mer den igen", Så ngn smärtlindring tog jag inte. Dom kunde inte få fram Amandas hjärtslag så dom satte ngt konstigt på mig, Med två trådar upp i mig och in i Amandas huvud (Vet dock inte vad dom heter tyvärr), Sen så fick vi fram hennes hjärtslag, Men det kändes konstigt att ha dom hängdandes från "Ni vet vad". Jag var uppe och gick lite oxå för det sa dom till mig att göra, När jag gick mot Martin så fick jag en sån extrem värk så jag höll på att trilla framlänges och landa på magen, Så jag fick hjälp av Martin att krypa tillbaka upp i sängen och lägga mig, Jag provade alla sorters ställningar där gick att ha, Jag låg på alla fyra ett tag med röven i vädret och gungade i sidled och fram och tillbaka, Men det hjälpte inte, Jag låg på sidan men det hjälpte inte heller, Tillslut så kom jag på ett bra sätt, Jag kunde ju stå på golvet, Luta mig med överkroppen på sängen och vagga fram och tillbaka, Samtidigt som Martin masserade mig i svanken, Det tyckte jag var riktigt skönt. Klockan 12.40 kom BM in för att kolla hur mkt jag var öppen, Då var jag öppen 8cm, Hon frågade om jag ville ha en spruta i stjärten som heter Petedin (Stavas?), Ja tack sa jag, Så den kom hon in med igen vid 12.50, Gav mig sprutan och sen gick hon igen och så sa hon "Jag kommer tillbaka om 10-15 minuter. 5 Minuter efter att hon hade gått så sa jag till Martin, "- Nu får du kalla på dom för att nu kommer hon ut", Han sprang ut i korridoren och kallade för fula muggar, In kom dom springandes och gjorde sig i ordning och förberrede sig för att Amanda skulle komma, Det tog inte mer än 12 minuter från det att dom kom in i rummet igen tills det att Amanda var född.


Kl: 13.13 tittade världens vackraste lilla flickebarn ut till världen på 3500g och 50cm. Det var det ljuvligaste jag har sett i hela mitt liv.


Hon fick namnet Amanda Wilma Julia Sahlin, Vår egna lilla dotter <3


Jag hoppas ni tycker det är roligt att läsa :)

Jag är ju som sagt lite sent ute men det kan kvitta för mig :) Hehe :P


Ciao ciao.


Krille & Zandra - Ja visst är bilderna fina, Dom finns på FB oxå om ni vill ha dom. Jag kan ju inte låta bli att göra ngt med bilderna på min snuttegos. Han är ju bara så otroligt fin och goo. Längtar till söndag då jag äntligen skall få träffa honom :)


27 April 2010 - Bloggdesign =)?

Datum: 2010-04-27
Tid: 23:34:47
Hejsan!

Ja som ni ser så har jag en ny design på min blogg, Jag vet inte riktigt om jag skall behålla den i framtiden, Men för tillfället skall jag ha kvar den tills jag har gjort en egen som jag kan känna mig nöjd med hehe :D
Men känner jag har inte orken till att sitta vid denna bärbara lilla datorn och jobba med det. så jag väntar tills vi har hämtat min datorskärm som vi skall göra imorron (28 April). Datorn är redan ihop byggd, Det är bara skärmen vi väntar på som sagt hehe :)

Det har inte hänt så mkt på sistonde. Igår kom min älskade BFF Amelie hem till mig, Vi satt på vår baksida i vår solen/varmen och drack cola och snackade sjukt mkt. Vi glömde till och med bort tiden och tänkte inte på att klockan blev så mkt hehe :P Tack för en helt fantastiskt mysig dag med dig vännen min :) <3

I söndags var pappa och bonus-mamma här hemma, Ja vi får inte glömma lilla "lilla & lilla" Zally som oxå följde med, Det är verkligen kul med Zally och Amanda. Dom är som ler & lårhalm (Elr vad det heter), Dom är så otroligt glada för varandra :). Zally springer efter Amanda som en svans vart Amanda än går hehe :) Sen så är Amanda verkligen glad för sin morfar och bonusmormor och det är så härligt att se hur glada dom är för lilla Amanda =). Nu skall dom åka utomlands så jag skall be bonusmamma att kolla efter lite kläder både till Amanda & till lille Benjamin, Så får dom ha pengar av oss sen isf hihii :D

På lördag har pappa bjudit hem oss på grillning, Så hoppas att vädret håller i sig och att det blir sol och varme hela dagen hihii :D, Det skall verkligen bli mega roligt att komma hemifrån lite och komma hem till mina föräldrar <3

På söndag har vi bestämmt med min storebror och hans flickvän att vi skall komma. Vi har ju dock en liten prinsessa här hemma som fortfarande är förkyld, Men vi har sagt att är hon inte frisk på söndag så har jag ordnat barnvakt och så till henne. Så får hon följa med nästa gång ist när hon är frisk :) <3

Prinsessan somnade på golvet här hemma bland filtarna innan ikväll. Såg så gulligt ut. Är hon riktigt trött så kan hon lägga sig precis vart som helst och bara somna, Det är så roligt att se henne ibland och se alla konstiga ställen och ställningar hon somnar på/i... Naaw vår lilla prinsessa var verkligen över mega trött.

Gravidieten vecka 20

Ja det går framåt här hemma nu, Tänk om 20 veckor är jag beräknad att ligga och födda vår egen lilla Benjamin.
Idag har jag för första gången kännt rörelser i hela magen och inte bara nere vid.
Han ligger ju i position alleredan vilket gör att han har händerna nere på magen vilket har gjort att jag bara har kännt rörelser där innan när han rört på händerna elr tryckt på med händerna så att han har puttat ut magen på mig. Men idag för första gången så kände jag rörelser i hela magen, Det var precis som att han vände på sig elr ngt hehe :). Sen så har han ju fötterna under mina revben på höger sida, Och det gör verkligen svin ont när han rör på fötterna och sparkar med dom för att då sparkar han ju på revbenen och det gör ont som in i h*****e... :)
Jag kan knappt fatta det. Jag kan fortfarande inte riktigt koppla/förstå att vi skall få en liten Benjamin, Jag var så jäkla inställt på en liten Kira. Men så blev inte fallet :D
Och ännu mindre kan jag förstå att jag redan har gått halva tiden. Det känns inte som att man har gjort det för att månaderna/veckorna har verkligen bara fluggit förbi så man undrar vart dom har tagit vägen?
Men, Nu är det bara 20 veckor kvar och tiden kommer gå undan som bara den. Jag börjar ju oroa mig jätte mkt för själva BF-dagen. Inte för att jag är rädd för själva förlossningen. Men jag är orolig för hur vi skall göra med Amanda. Vem skall ta hand om prinsessan den dagen vi måste åka in och föda? tänk så har vi ingen som kan ta henne? Man vet ju inte heller riktigt om han kommer för tidigt, På själva BF-dagen elr om han kommer senare. Amanda kom ju nästan 3 veckor för tidigt och min BM har sagt att hon är 100% säker på att lillkillen oxå kommer att göra det, Med tanke på att andra förlossnignen brukar gå fortare, Bättre & lättare än första. Men med Amdna var det ju snabbt avklarat, Det var bara in och vänta 3 timmar sen kom hon ut till världen och till oss och nästan 3 veckor för tidigt :). Jaja, Vi får kanske börja klura på det så smått om vem som skall ha hand om prinsessan medans vi är inne på förlossningen hihii :D

Ojdå, Det blev ett långt inlägg detta när jag egentligen bara skulle skriva ett kort om att jag hade ändrat designen och massa sådant hehe :P

Jaja, Glöm nu inte lämna 1 kommentar elr 2 :D

Ciao ciao.




Här har ni min brorson - Fasters lilla snuttegos <3


26 April 2010 klockan 23.47

Datum: 2010-04-27
Tid: 00:28:14
Hejsan "Igen" HAHA :P

Tänkte jag skulle slänga in det där inlägget som jag skrev innan att jag skulle slänga in. Ni vet det som gjorde/gjort mig så extremt jäkla förbannad... :@

"Vad Pamela skrev i sin blogg idag:

Ledsen

Är så jäkla ledsen, Har 2 barnbarn, Den ena har jag inte träffat sen i påskas. Den andra har jag aldrig träffat, Har bara fått ett sms på att han finns, Har inte ens fått en bild på honom men det har alla andra fått. Jag vet att jag inte är något värd eller omtyckt utav någon men jag får väl vänja mig vid det som allt annat. Därför ska jag flytta långt härifrån och skaffa mig nya vänner, Det är det bästa tror jag. Jag ska först följa med min älskling till libanon när vi fått våra pass, Vi stannar kanske där. Vem vet?..... Ha de.

Vad Pamela hade skrivit i sin status på FB:

Har uppdaterat min blogg.

Ann-Marie Svensson -
Var hittar man din blogg?

Pamela Nilsson - www.pamsam.blogg.se

Ann-Marie Svensson - Tack, Läste precis där. Ska u ner till libanon? Vad ska du där och göra? Men pamsan lilla du har ju många som vill ha dej kvar här. Så snälla flytta inte bort från din familj och barnbarn. Det e mycket som händer runt alla just nu alla mår olika. Men jag vet att dom älskar dej så skriv och ta kontakt med dina barn igen. Så skall du se att det blir bra igen. Ha en bra dag. Kramis din vän för evigt.

Pamela Nilsson - Nej jag skall flytta här ifrån. Den enda jag har kontakt med är sabina nu mer men hon bor ju hos mig.

Ann-Marie Svensson - Ok, Men vart skall sabina ta vägen när du flyttar? Kram

Madelen Nilsson (Jag) - Nej, Men om du nu skall gråta över att du inte träffat Amanda sedan i påskas, Ta då dig hitt isf. Jag är nämligen trött på att alltid jag skall behöva åka för att träffa folk, När folk ngn gång kan ta bussen hem till oss. Du får mer än gärna ta bussen och komma hem till oss. Det har jag aldrig hindrat dig ifrån, Men jag tänker inte sätta mig på en buss för att åka till folk, Då jag alltid har fått göra det då folk aldrig kommer till oss utan att det alltid är vi som skall behöva komma till folk :)

Pamela Nilsson - Madde, du vet att jag inte kan åka buss själv.

Pamela Nilsson - Ann-Marie, Antingen flyttar hon med eller så fixar jag så hon får min lägenhet.

Ann-Marie Svensson - Ok förstår. Men jag hoppas verkligen att det löser sig på bästa sätt för er alla. Som sagt var, dom kan ju hälsa på dej med o inte bara du som ska åka iväg till andra, Men jag hoppas det löser sig. Kram

Ann-Marie Svensson - Sen kan Madde med komma till dej när hon endå är hemma så kan ni hitta på olika saker tillsammans. Det e så en familj gör fast man flyttat hemifrån så stå på dej lite att andra med kan åka till dej och sen kan ni åka tillsmmans någonstans. Så ska du se att det blir bra. Annars e det detras förlust. Jag finns här för dig min vän. Kram på dej hälsa sassa.

Pamela Nilsson - Hon har brukat komma för att jag inte kan åka buss själv.

Ann- Marie Svensson - Ok, Men varför kan du inte åka buss själv? Jag hoppas Madde & Krille kan hälsa på dej oftare så att ni kan bli en familj igen. Ha en bra dag i solen. Kramis

Madelen Nilsson (Jag) - Ann-Marie - Om du bara visste som jag har fått åka buss alla gånger jag skall ha träffat min mamma, Elr när jag har velat att hon skall träffa Amanda, Det är bara jag som fått åka för att tillfredställa andra för att dom skall må bra och ha det bra. Så att du kommer med ditt snack om att jag och Krille skall åka alltid det kan du hålla för dig själv, Min mamma kunde åka buss förr när Amanda var mindre och komma hitt och hälsa på, Men det har aldrig hänt mer än typ 3 gånger, Alla andra gånger har JAG fått åka buss för att hon skall få träffa Amanda, Jag vill nämligen inte missunna henne Amandas uppväxt. Men varför skall alltid vi behöva tillfredställa alla andra för att dom skall må bra? Jag tycker inte det e så himla jävla roligt att behöva lasta barnvagn och gud vet allt på en buss för att jag skall behöva bli åksjuk för att alla andra skall bli glada. När skall jag få lov att bli glad över att folk kommer och hälsar på mig? Jag tror inte att du skall uttala dig så mkt om saker du inte vet ngt om och inte har en anning om. Det är lite för mkt för dig nämligen...! :@

Ann-Marie Svensson - Jag bryr mig inte. Jag vet att det e faktiskt inte bara pamela som ska ställa upp på er andra. O jag vet faktiskt hur det känns. Men jag vet också att man e fler om ett problem. Så madde säg inte att jag inte vet någonting o sen måste det ju vara något som hänt eftersom pamela inte kan åka buss själv. Men men sak samma jag pratar med pamela om vad jag vill. JAG E HENNES VÄN o jag vet att hon vill ha sin familj tillsammans. Så det e inte bara pamelas fel

Madelen Nilsson (Jag) - Nehe, Men du anser då att vi som är hennes barn och alltid har stått vid hennes sida och stöttat henne och lyssnat på henne så fort hon mått dåligt och haft ngr bekymmer som vi fått lyssna på, Att det då är vårt fel, Vi är ju för i helvete hennes barn, Hon skall ju för fan finnas där för oss om vi mår dåligt. Inte fan är det ngn som finns där för mig och lyssnar på mig när jag har problem elr mår dåligt, Men jag skall finnas där för alla andra när dom har problem, Mår dåligt och har bekymmer, Jag är fan inte mer än människa och har inte tid att alltid sitta och lyssna på andras gnäll när jag har en egen familj att ta hand om. Och min mamma kan visst det åka buss om hon tar sina jäkla tabletter, Men inte ens det vill hon göra för att få träffa sitt barnbarn. Och nej, Du har ingen som helst rätt i världen att lägga dig i våra familje-gräl och våra diskutioner, Det är inom familjen och inget annat. Och vadå (jag vet att det e faktiskt inte bara pamela som ska ställa upp på er andra) - under min uppväxt har jag i princip tagit hand om mig själv, Jag hade ingen där som sa till mig vad jag fick och inte fick göra, Under 4 års tid hade jag ingen mamma som "uppfostrade" mig för det gjorde andra människor då jag inte bodde hemma, Jag har fått stå på egna ben med andra ord alltid. Jag har alltid funnits för min mamma och frågat henne hur hon mår vad problemmet är denna gången och ditten och datten. Inte en enda gång har hon elr ngn annan för den delen frågat mig hur jag mår, Vilka problem jag har nu elr ditten och datten. Men jag som är egen mamma och har egen familj skall behöva belastas med folks bekymmer och ta hand om deras problem och behöva stå ut och lyssna på deras gnäll dag ut som dag in. Men mina egna bekymmer skall jag behöva lägga åt sidan för att gå runt och bära på deras. Min bäggare är nämligen full nu utav alla andras bekymer, Problem och gnäll nu så att den håller på att rinna över. Så kom inte här och tala om för mig att vi skall ställa upp för vår mamma när hon inte ställer upp för oss, Kom inte här och beblanda dig och tro att du vet så jäkla mkt när du inte har den blekaste jävla anning. Håll dig till dig så skall du se att allt blir bra...!

Pamela Nilsson - Madde du behöver inte åka hitt om du inte vill det. Men jag klarar inte att åka bussen eller tåget själv längre för min ångest har blivit värre....Men som tur är så tar sabina ledigt denn -5 för att följa med mig till sjukan och hon har lovat att om jag inte kan gå så bär hon mig till stationen efteråt för annars kan jag inte ta mig hem.

Madelen Nilsson (Jag) - Jo men det handlar inte om att jag inte vill och ditt och datt, Det handlar om att det skall vara rättvisst, Vrf skall alltid jag sitta på en äklig buss med barnvagn och hela tjoflöjten när jag så lätt blir åksjuk som jag blir, Det har ju gått så bra för dig innan att ta bussen hitt när du tagit dina tabletter. Men jag är trött på att alltid behöva finnas där för alla andra och stötta och stå upp för dom när jag inte får samma respekt tillbaka... Och nu ända sedan Sabina blev släppt så har det varit "sabina hitt och sabina ditt", Det har alltid bara varit sabina för dig, Vart har jag funnits med i bilden ngn stanns? Även under alla år jag har fått stå och ta emot och ta all skit och fått lyssna och gå runt och bära på allt gnäll så har jag fått absolut ingenting tillbaka, Ingenting. Vad har jag fått ut av allt? Jo jag har fått lära mig att stå på egna ben, Att få hålla mina sorger, Mina problem, Mina bekymmer och all ilska jag burit på inom mig för att inte belasta andra med det som dom belastar mig med sitt skit. Jag har fått lära mig att ta hand om mig själv, Stå på egna ben, Skaffa mig ett liv på egna fötter utan ngr som helst stöttepelare. Jag har fått min underbara familj som är mitt liv, Min sambo, Mina barn och min styvdotter, Det är dom jag lever för. Men jag har aldrig haft ngn annan heller, Jag har bara haft Martin som stöttat mig och vissat mig vägen ifrån den mörka sidan till den ljusa. Det hade jag inga föräldrar som gjorde, Vilket jag skulle ha haft. Vart fanns min mamma i allt detta? Inte fanns hon brevid mig och stöttade mig och visade mig den rätta vägen och uppfostrade mig. Utan allt det har jag fått göra själv ända till jag träffade Martin... Tycker bara det är synd att du e som du är för det är inte min uppväxt du missar för den har du missat, Utan det är Amandas & Benjamins du missar...

Vad Ann-Marie Svensson skrev som logginlägg till Pamela på FB:

PAMELA DU ÄR BÄST, Bry dig inte om andra om vad dom tycker. Du är den du är och ändra dig inte, För det e dom som förlorar en bra person. Jag finns kvar vart du än bor. Häsla sassa. Massa sol kramisar till dej från din vän.

Andra logginlägget som Ann-Marie Svensson skrev till Pamela på FB:

Tycker så synd om dej pamela att madde skriver så till dej. Jag bryr mig om alla mina vänner. Så jag hoppas du och sassa får en underbar trevlig kväll. Kramis.

Vad jag svarade Ann-Marie Svensson på hennes logginlägg till Pamela:

Tycker du skall sluta bry dig ann-Marie. Du vet ingenting och har inte med det att göra. Vrf du lägger dig i har jag inte den blekaste anning om. Men som vanligt tar alla mammas parti utan att se helheten i det och lyssna på båda parterna. Tycker det är patetiskt som du håller på och beblandra dig som om du vore en del av familjen. Du vet inte ett smack elr skit och har därför ingen som helst jävla rättighet att lägga dig i det som ingår och som handlar om vår familj. Tycker du skall lägga ner och ta hand om din familj ist för att bry dig om alla andras familjer och deras famlje-gräl...!"

Hoppas folk förstår min situation i det hela och varför jag blir så in i helvetes jäkla förbannad och irriterad när man bara får skiten uppkastad i ansiktet på sig hela tiden?
Jag är så trött på detta nu så jag undrar om man kanske inte skulle göra ngt drastiskt, Jag vet vad men jag funderar på att hålla det hemligt ett tag till, Fram tills jag vet hur jag vill/skall göra.

Nej gott folk, Det var bara detta jag ville ha sagt. Nu skall vi snart hoppa i säng här hemma så man får ngr timmars sömn innan lillfisen vaknar igen hehe :D

Ciao ciao.

26 April 2010

Datum: 2010-04-26
Tid: 19:08:36
Hejsan!

Detta blir bara ett sånt där "test" - inlägg elr vad man skall säga hehe :P

Bloggen är igång men det kommer inte att skrivas så värst mkt i den under dom närmsta dagarna då jag håller på med en "Blogg-makeover", Den skall göras om från topp till tå så att jag blir riktigt nöjd med den och så att den blir precis/exakt så som jag vill ha den hehe :D

Jag har även gått och blivit riktigt förbannad idag på saker och ting som skrivs på FB som egentlige nabar angår familjen, Förstår inte varför andra skall lägga sig i och tro att dom har med saken att göra när dom inte vet ett skit. Då skulle ju jag oxå kunna blanda in precis vem jag vill i diskutionen :@ GGGAAAHHH, Jag blir så förbannad och irriterad så det såtr mig upp i halsen...!

Tyvärr så skulle jag skriva en massa annat som hänt idag, Men jag får ta det när jag kommer hem då jag e mäkta stressad just nu ...

Ciao ciao.

Välkommen till min nya blogg!

Datum: 2010-04-25
Tid: 09:17:34